Trots om mee samen te werken.

Is uw bedrijf geïnteresseerd om ons te sponsoren?

Om opkomend talent aan onze rechtsfaculteit alle kansen te geven om zich te ontplooien, moet er in de studenten worden geïnvesteerd. Daarom slaat ELSA Brussel graag met u de handen in elkaar. Een sponsorformule kiezen bij ELSA Brussel is dan ook een goede en strategische zet. Onze leden worden via promotie op onder meer de website, posters en bedrijfsbezoeken gestimuleerd om onze partners beter te leren kennen. 

Wie zijn we?

ELSA Brussel is een vereniging door en voor studenten rechten aan de Vrije Universiteit Brussel. Het doel van onze vereniging is om onze studenten, naast de brede opleiding aan de universiteit, ‘net iets meer’ mee te geven. De hoofdgedachte achter de oprichting van ELSA ligt in (inter)nationale samenwerking. Externe samenwerking is dan ook onmisbaar.

Hoe werken we samen?

Benieuwd naar wat ELSA Brussel te bieden heeft? Naar gelang de door u gekozen sponsorformule, zetten wij uw bedrijf op verschillende manieren in de kijker.  Het is eveneens mogelijk om voor een op maat gemaakt pakket te opteren: de samenstelling en prijs zijn dan overeen te komen.

Geïnteresseerd?

Indien u geïnteresseerd bent in een samenwerking of eventueel nog vragen heeft over een mogelijke sponsoring, kan u altijd onze president Ilias De Schryver contacteren via het e-mailadres president.brussel@be.elsa.org.
Verder kan u ook steeds Tom Lenaerts, onze secretary-general, en Jonathan Mouriau de Meulenacker, onze treasurer, contacteren indien u vragen heeft in verband met ELSA Brussel via respectievelijk secgen.brussel@be.elsa.org en treasurer.brussel@be.elsa.org.