Lezingen

Elk academiejaar organiseert ELSA Brussel ten minste twee lezingen inzake verschillende juridische materie. ELSA Brussel streeft er zo naar een gevarieerd aanbod ter hand te stellen van de leergierige rechtenstudent.

Career Day

Met een jaarlijks georganiseerde Career Day willen we studenten bewust maken van de ruime carrière mogelijkheden die hen staan op te wachten.  De Career Day creëert een mogelijkheid waar studenten al hun vragen en opmerkingen naar hartelust kunnen stellen aan specialisten op allerlei juridische gebieden;

Legal Trips

Ieder jaar organiseert ELSA Brussel minstens één Legal Trip. Deze trips zijn een goede manier om een verhelderende kijk te krijgen op het juridische reilen en zeilen in het buitenland. Zo kwamen reeds aan bod het bruisende Londen en de politieke hoofdstad Den Haag. The world is your playground. 

workshops

Gedurende het academiejaar organiseert ELSA Brussel verschillende interactieve workshops onder begeleiding van ervaren professionals

Student Trainee Exchange Program

ELSA Brussel helpt je met het vinden van een buitenlandse stage dankzij de Student Trainee Exchange Program (STEP). Met STEP kunnen rechtenstudenten en pas afgestudeerden een stageplaats bemachtigen voor een periode van 2 weken tot zelfs 2 jaar.

Negotiation Competition

De negotiation competition staat in het teken van zowel bemiddeling alsook buitengerechtelijke geschillenbeslechting. Een uniek evenement waarbij we beide onderdelen vanuit een praktische invulling benaderen. Dit jaar organiseerden we met veel succes deze activiteit voor de tweede keer aan de Vrije Universiteit Brussel.

logo elsa brussel

brussel@be.elsa.org

Vrije Universiteit Brussel, Pleinlaan 2 1050 Elsene

Wij dragen zorg voor jouw privacy